Pressemeddelelse

Af Henrik Jeppesen

Lokalformand nyvalgt folketingskandidat i Haderslevkredsen

– Torbjørn Fristed, DF, satser nu på en plads i Folketinget

Dansk Folkepartis kreds i Haderslev har torsdag aften fået sat navn på deres folketingskandidat – Torbjørn Fristed opnåede ved valg flest stemmer, og kan nu se frem til at kridte skoene til selve folketingsvalget.

Modkandidat på opstillingsmødet var byrådsmedlem fra Vejle Byråd, Svend Erik Nielsen, der tidligere har præsenteret Haderslevkredsen, men som nu må vige pladsen for Torbjørn Fristed.

– At jeg søgte opstilling i netop Haderslevkredsen handler grundlæggende om, at jeg oprindelig er fra området, og så det faktum, at jeg har min daglige gang på kasernen og dermed har fingeren på pulsen vedrørende såvel byen som hele området. Endvidere har jeg haft et virkelig positivt samarbejde med lokalforeningen, som jeg ser meget frem til at arbejde tæt sammen med fremadrettet, lyder det fra en meget tilfreds nu officiel kandidat.

Han lægger ikke skjul på, at tiden frem til opstillingsmødet har været præget af travlhed og ikke mindst spænding.

– Jeg har kørt en målrettet markedsføring på blandt andet Facebook, og så har jeg været så privilegeret at flere dagblade har valgt at bringe mine læserbreve løbende.

– Det er – helt banalt – en drøm der går i opfyldelse i aften. Jeg brænder for det politiske arbejde; jeg har siden 2015 fungeret som lokalformand for Dansk Folkeparti Varde, og jeg følte, at nu var tiden inde for at gå skridtet videre, fortæller Torbjørn, der allerede har taget forskud på folketingsvalget.

Lokalformand for Dansk Folkeparti Haderslev, Henrik Jeppesen, udtaler følgende:

– Vi ser meget frem til samarbejdet med Torbjørn. Vi kender Torbjørn og ved, hvad han står for, og vi er ikke i tvivl om, at han vil køre en fornuftig og aktiv valgkamp. Stort tillykke herfra!

 

Fakta:

Torbjørn Fristed

– 37 år

– Bosat ved Nordenskov, Varde

– Far til to drenge

– Ansat i Forsvaret, udsendt til Afghanistan to gange

– Medlem af Dansk Folkeparti siden 2012

– Formand for Dansk Folkepartis lokalforening i Varde siden 2015

– Initiativtager til Demokrati På Vestjysk

– Motionsløber og fodboldentusiast

– Indehaver af hobbyfjerkræhold

 

www.fristed.nu